För dig som vill bli Grön-Fri Entreprenör

utbildning1För företag som jobbar med underhåll av fastigheter kan vi erbjuda att bli Auktoriserad Grön-Fri Entreprenör.

För att bli Auktoriserad Grön-Fri Entreprenör måste man genomgå vår utbildning. Den är på ca 4 timmar och innehåller mest teori men även lite praktik. Peter Roos som leder utbildningen går igenom varför det växer, vilka olika sorters påväxter det finns, vilken produkt man ska använda på en viss typ av påväxt. Vi går även igenom olika typer av appliceringsutrustning och hjälpmedel som finns och vilken skyddsutrustning som bör användas.
Utbildningen är helt kostnadsfri. De flesta utbildningarna hålls i Japes lokaler i Hässleholm, vissa utbildningar arrangeras ute i landet när det finns ett stort intresse i ett visst område.

Anslutna företag har möjligheten att ta del av vår utbildning2centrala marknadsföring och profilera er som Auktoriserad Grön-Fri Entreprenör. Vi tar ut en mindre årlig marknadsföringsavgift. Marknadsföringen sker bland annat genom annonsering i rikstäckande konsumenttidningar som Vi i Villa och i fackpress riktad mot fastighetsbranschen. En stor del av annonseringen är webbaserad. Ni får också använda konceptets logotyper, informationsmaterial och foldrar, referensbilder, bildekor mm. Alla ansluta företag finns med på en sökbar karta där kunder enkelt kan hitta sin närmaste Grön-Fri Entreprenör. Dessutom få ni fri support av Japes experter.

Kontakta Peter Roos för mer information och intresseanmälan.