7822

Tvätt Direkt Tvättduk

Impregnerad tvättduk för snabb rengöring före målning.

VAR Inomhus/utomhus
MOT Fett, smuts
Snickerier, dörrar, lister, karmar, möbler, väggar, golv m.m.
HUR Fukta ytan med trasan
SPÄDNING Spädes ej
ÅTGÅNG en duk räcker till ca 2 m² (10 m²/pkt)

Förp.

Ant/kart

Art.nr.

EAN

5-pack 24 14200 7332148142001
Produktinfo
Referensytor
Dokument
Liknande produkter
Tillbehör
 • sundahus-logo-rgb-mellan1beta-logo-rgb-mellan• Praktiskt tvättvante
   Kan återfuktas med Tvätt Direkt Spray
  • Torka av, ingen eftersköljning krävs

   

   

  Användningsområden:
  För rengöring av hårda ytor, inne och ute, före målning. Exempelvis dörrar, lister, fönsterkarmar, väggar, köksinredning, möbler, golv och övriga snickerier. Även till allmän rengöring av ytor som inte ska målas om.

   

  Egenskaper:
  Engångstvättduk av non-woven, impregnerad med Tvätt Direkt. Tvättduken är utformad som en vante och har en skrovlig struktur som ger en effektiv användning. Tvätt Direkt är ett effektivt rengöringsmedel som löser och avlägsnar fett, smuts och rester av mögel och annan påväxt. Tvättade ytor blir ett utmärkt underlag för målning. Ingen ettersköljning eller avtorkning krävs, men kan med fördel göras. Rester av produkten avdunstar snabbt och påverkar inte vidhäftningen för den nya färgen. Biologiskt nedbrytbara kemikalier, fri från fosfater. Etsar ej, pH 10. Oparfymerad.

   

  Bruksanvisning:
  Öppna fliken på förpackningen ta ut en tvättduk. Återförslut noga för att undvika att uttorkning. Tvätt Direkt Tvättduk kan användas som vanlig trasa eller som tvättvante. Bearbeta ytan med tvättduken. Vid svåra fläckar och hårt sittande smuts, låt verka några sekunder och bearbeta ytan igen. Duken kan återfuktas med Tvätt Direkt vid behov. Ingen eftersköljning behövs men ytan kan med fördel torkas av med en trasa fuktad med vatten. Följ alltid färgtillverkarens rekommendationer gällande avsköljning/torkning av tvättade ytor, torktider samt andra förberedelser innan målning. Finns det angrepp av påväxt rekommenderar vi först behandling med Mögel-Fri inomhus och Grön-Fri eller Prick-Fri utomhus. Skonsam mot huden, skyddshandskar behövs normalt inte. Tvätta händerna efter användning.

   

 • Ladda hem annonsmaterial

  Det finns inga dokument ännu.

  Ladda hem högupplösta produktbilder

  Det finns inga bilder ännu.

  • Denna produkter har inga tillbehör