Grön-Fri Entreprenör

Våra utbildade Grön-Fri Entreprenör gör ditt hus fint igen.

Vill du ha hjälp? Låt en Grön-Fri Entreprenör göra jobbet

Vill du göra en behandling med Grön-Fri men inte kan eller vill göra det själv? Eller representerar du en fastighetsägare, kommun eller kanske en bostadsrättsförening som är i behov av en Grön-Fri behandling? Då kan någon av våra Auktoriserade Grön-Fri Entreprenörer hjälpa dig.

Runt om i Sverige finns det utbildade Grön-Fri Entreprenörer som är experter både på påväxt och hur man på bästa sätt blir av med problemen. Med rätt kunskap väljer vi den bästa metoden, så effektivt som möjligt men ändå med minsta möjliga miljöpåverkan. Med rätt utrustning och hjälpmedel blir behandlingen snabb och effektiv utan onödigt spill och arbetet sker på ett säkert sätt. Men det är inte bara påväxt på tak som behandlas och produkten Grön-Fri som används, en Auktoriserad Grön-Fri Entreprenör kan hjälpa dig med alla typer av ytor utomhus. Det kan vara fasader med mögel som även behöver tvättas, markytor eller altaner med alger och lav, tak med påväxt och mossa som behöver sopas ned.

Hitta din närmaste Grön-Fri Entreprenör och kontakta dem för offert och rådgivning.

 


 

För dig som är Grön-Fri Entreprenör

På nedan länk kan du som redan är utbildad Grön-Fri Entreprenör logga in och ta del av marknadföringsmaterial, erbjudande från tredjepart gällande ekonomisk hjälp och kringutrustning för att utföra arbetat på ett snabbt och säkert sätt.

Logga in

 


 

För dig som vill bli Grön-Fri Entreprenör

Jape Produkter utbildar dig som vill bli Grön-Fri Entreprenör (GFE). Utbildningen är på cirka fyra timmar och innehåller alla de komponenter som behövs för att hjälpa kunden få sina utomhusytor rena och fina igen.

Som ansluten till GFE har du flera fördelar och mycket fördelaktiga avtal som exempelvis med Ramirent och Svea Ekonomi. Vill du veta mer?

Kontakta Peter Roosutbildningsansvarig och expert på microbiell växtlighet.

Anmäl ditt intresse för att bli "Grön-Fri Entreprenör". Vi kontaktar dig sedan!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan