Mall Toppbild B2B

B2B

Delar du vår passion för friska hus? Då har vi produkterna för dig. Med fokus på enkelhet och effekt har JAPE under 40 års tid utvecklat lösningar för friska hus. Oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus gör JAPEs produkter ditt arbete enklare.

För dig som jobbar inomhus

Sanerar du inomhusmiljöer? Tillsammans med våra produkter blir det enklare att göra sjuka hus friska. För oavsett om du sanerar skador från insekter, svamp, lukt, mögel eller någon annan typ av påväxt behöver du effektiva hjälpmedel. JAPEs produkter är utvecklade med omsorg för såväl miljön som användaren utan att för den delen tumma på enkelhet och effekt. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer om Japes produkter för B2B

B2B Inomhus2 960X640

För dig som jobbar utomhus

JAPE erbjuder ett brett produktsortiment för dig som jobbar utomhus. Grön-Fri® och Prick-Fri® har i decennier använts av såväl hemmafixare som proffs för effektiv behandling av påväxt. Men visste du att vi också har Målningstvätt och Underhållstvätt i vårt sortiment? Det senaste tillskottet för dig som jobbar utomhus kallar vi för Redo Ytskydd®, en nyhet som gör det enkelt att skydda träytor och mineraliska ytor som till exempel betong, tegel, eternit och natursten. JAPE har lösningarna för friska hus, välkommen att kontakta oss för att få veta mer.

Läs mer om Japes produkter för B2B

Utomhus

Kontakta Jörgen redan idag!

Idag är Grön Fri Expert ™ ett rikstäckande koncept som samlar branschens ledande entreprenörer. Vill du bli en av dem?

Jörgen Sorsa

Försäljning, B2B

Jörgen Sorsa (1)

Sjömarkens Isolering AB

“Jag har sedan några år tillbaka själv sett hur bra JAPEs produkter fungerar när jag använt dem i mitt hem. Därför känns det tryggt att använda JAPEs produkter när vi behandlar mögel på vindar. Att medlet är biologiskt nedbrytbart innebär att kunden får en miljögodkänd produkt, dessutom bidrar det till en god arbetsmiljö för mina medarbetare. Sjömarkens har höga ambitioner inom området miljö och hållbarhet, därför är jag extra glad för samarbetet med JAPE.”

Magnus Håkansson, VD

Sjomarkens Quote Img

Bli en Grön Fri Expert ™

Är du expert på underhåll av hus? Vill du jobba med branschens ledande varumärke, älskat av såväl hemmafixare som proffs? Då är vårt koncept Grön Fri Expert ™ något för dig. Som Grön Fri Expert ™ får du tillgång till en rad tjänster som gör ditt jobb enklare så att du kan fokusera på nöjda kunder:

  • Anpassat produktsortiment för dig som proffs
  • Marknadsföring och synlighet på JAPEs hemsida
  • Varumärke som dina kunder känner till och litar på
  • Digital utbildning som gör det enkelt att komma igång
  • Marknadsföringsmaterial särskilt framtaget för Grön Fri Experter®
  • Fri Support som hjälper dig att lyckas

Idag är Grön-Fri Expert® ett rikstäckande koncept som samlar branschens ledande entreprenörer. Vill du bli en av dem? Kontakta då Jörgen redan idag.

Foto 06 960X640

Support och kontakt

I vår problemlösare hittar du enkelt rätt produkt för ditt jobb. Här finns också instruktioner och tips för enkelt användande.

Vår support finns redo att hjälpa

Tel: 0451-89877

Öppettider

Mån-tor 8-16

Fre 8-15

Lunchstängt alla dagar 12-13

Vill du veta mer om JAPEs erbjudande till professionella kunder är du välkommen att kontakta vår säljare Jörgen.

Därför väljer proffsen JAPE

  1. Effektiva produkter som ger resultat
  2. Enkel och säker användning
  3. Korta leveranstider och support när du behöver det