Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste nyheterna från Jape

Nytt ÅF/Distributionssamarbete mellan Protox och Jape Produkter AB Sverige

Från den första Februari 2024 inleder Protox ApS ett partnerskap med Jape Produkter AB inom försäljning och distribution för att öka tillgängligheten och effektivisera tillgången till Protox produkter. Detta partnerskap stärker även Protox kapacitet när det gäller support och produktutveckling inom skadesanering.
 
Med JAPE Produkter AB:s väletablerade distributionskanaler kan Protox nu leverera produkter och tjänster snabbare och mer kostnadseffektivt, vilket ökar konkurrenskraft och kapacitet för båda bolagen. Genom partnerskapet med JAPE Produkter AB kommer Protox att stärka och utvidga sin närvaro på marknaden genom att dra nytta av JAPE Produkter AB:s erfarenhet och etablerade relationer.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Jape Produkter vill önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Ny B2B säljare på Jape

Jörgen Sorsa, vår nya säljare och kontaktperson på JAPE Produkter framöver vad gäller vårt Proffssegment och vårt koncept Grön-Fri Expert. Jörgen kommer närmast från Swedol där han varit kundansvarig distriktsäljare och har varit inom försäljning i olika roller de senaste ca 15 åren.

Vårt nya Proffssortiment riktar sig till företagskunder inom industri-, bygg- och fastighetsbranschen. Vår målsättning är att skapa och erbjuda funktionella, effektiva produkter för växande problem i och på fastigheter. Genom att erbjuda ett brett sortiment inom bekämpning av påväxt, rengöring och tillbehör, så är Jape Produkter problemlösaren som hjälper er att få friska, hållbara och sunda hus.

Jörgen nås på mail - jorgen@jape.se 

Vi är glada att Jörgen börjat hos oss!

 

Framtidens kiselprodukt är här!

- Jape Produkter AB har som vision att hjälpa människor att få friska hus. Med produkter som eliminerar påväxt och rengör ytor kan människor underhålla material i stället för att köpa nytt. Det vi har saknat i vårt sortiment och som vi nu har tagit fram är en produkt som förlänger materialets livslängd samtidigt som ytan får helt nya egenskaper. Redo Ytskydd är baserad på en världsunik patenterad kiselteknik och medför att en yta blir torrare, starkare, smutsavvisande och motståndskraftigare mot påväxt. Genom att applicera Redo Ytskydd på nya och gamla material minskas underhållsbehovet samtidigt som materialets livslängd ökar. Redo Ytskydd är ett stort steg mot en mer hållbar och cirkulär ekonomi.
– Alexander Werne, Produktchef.

Läs om framtidens kiselprodukt och dess egenskaper i vår pressrelease!

Framtidens kiselprodukt är här!

Grön-Fri fyller 25 år!

I år firar vi att Grön-Fri fyller 25 år och detta uppmärksammar vi genom att berätta lite hur det gick till när Grön-Fri kom till.

Här är historien bakom Grön-Fri:

Mycket har hänt under åren men innehållet är det samma.

Jape Produkters grundare Peter "Pelle" af Klinteberg anade nog inte vad han åstadkommit när han för ett kvarts sekel sedan kom på hur man kunde ta bort det som växte på husen på ett enkelt och skonsamt sätt och att det nu 25 år senare är en marknadsledande produkt och gör 10 000 tals fastigheter fina varje år. 
Det fanns en skepsis mot produkten i början då det inte fanns referensobjekt och man kunde inte se effekten direkt, men det ser annorlunda ut idag.

Japes vd och dotter till Pelle, Pia af Klinteberg berättar:
 - Pappa var en energisk och uppfinningsrik man. Han fick jobba hårt i början med att sälja in Grön-Fri men efter något år började kunderna se effekten och succén var ett faktum. Idag är det ingen tvekan på om det fungerar vilket vi också lämnar garanti på till våra kunder. Sedan starten har efterfrågan ökat för varje år och även internationellt. Jag och mina bröder Claes och Pierre som också är verksamma i företaget är väldigt stolta över vad pappa åstadkommit.

Jape är ett familjeföretag och tillverkar Grön-Fri i Hässleholm nu precis som för 25 år sedan även om det ser annorlunda ut nu med en stor produktion och lager och 17 anställda.

Årets Leverantör

Det är med en stor stolthet vi kan berätta att Jape Produkter AB har röstats fram som årets leverantör på Nordsjö Idé & Design.

Omröstningen baserar sig på en rad kriterier där butikerna betygsätter leverantörerna, såsom efterfrågan på produkter, lönsamhet, reklamationshantering, säljstöd, leveranser, kvalitet, service och utbildning.

Niklas Olsson, försäljningschef på Jape Produkter AB, ser utnämningen som en milstolpe, vårt genuina arbete har gett resultat.Vi är mycket glada över utnämningen.

- Jag är så stolt över det goda arbete som vår personal lägger ner. Vi brinner för att supporta våra kunder, säger Pia af Klinteberg som håller i blommorna från Nordsjö.

Sociala medier

Håll dig uppdaterad med nyheter, händelser och liknande från Jape.

Följ oss på sociala medier. Vi syns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube. Vi kommer öka på vår närvaro på dessa medier och hoppas att ni hänger på!

Låt en Grön-Fri expert göra jobbet!

Känner du dig lite osäker på att utföra behandlingen själv? Det kan vara lite farligt att utföra behandlingar på tak.

Visste du att du kan få hjälp med din Grön-Fri behandling? Vi utbildar entreprenörer runtom i landet och har närmare 200 Grön-Fri Experter spridda från norr till söder. Hitta din Grön-Fri Entreprenör här: Min närmaste Grön-Fri Expert>>

Ny vd på Jape

Från och med den 1:a november tar systern Pia af Klinteberg över rollen som VD på Jape Produkter AB.

Claes af Klinteberg som har axlat VD-rollen i över 20 år blir nu operativ chef med fokus på den dagliga driften med bland annat produktion och inköp.

- Som dotter till företagets grundare känns det otroligt hedrande att bli utsedd till Jape´s nya VD – företaget där jag har mitt hjärta. Det blir inspirerande att leda Jape i den fortsatta positiva utvecklingen, säger Pia af Klinteberg.

Pia har utbildning inom fastighetsförvaltning och har de senaste 15 åren jobbat på Riksbyggen i Malmö. Under dessa år har hon haft olika chefsroller inom ekonomi och försäljning samt haft en position i ledningsgruppen.

Jape Ventgolv blir eget bolag

Nu tar Jape Ventgolv steget och blir ett eget bolag.

Numera är Jape mest känt för Grön-Fri och andra kemikalier. Men våra golv har alltid hängt med och nu tar vi steget och gör Jape Ventgolv till ett eget bolag. 
Vi kan nu fokusera ännu mer och samla våra resurser i Jape Ventgolv och därmed möta kundernas behov ännu bättre. För övrigt förändras vi inte särskilt mycket, det är samma kontaktpersoner, samma telefonnummer, samma hemsida och minst lika bra service.

Verksamheten för Jape Ventgolv startar 2020-01-02.

Följ oss gärna på sociala medier!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan