Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste nyheterna från Jape

Grön-Fri fyller 25 år!

I år firar vi att Grön-Fri fyller 25 år och detta uppmärksammar vi genom att berätta lite hur det gick till när Grön-Fri kom till.

Här är historien bakom Grön-Fri:

Mycket har hänt under åren men innehållet är det samma.

Jape Produkters grundare Peter "Pelle" af Klinteberg anade nog inte vad han åstadkommit när han för ett kvarts sekel sedan kom på hur man kunde ta bort det som växte på husen på ett enkelt och skonsamt sätt och att det nu 25 år senare är en marknadsledande produkt och gör 10 000 tals fastigheter fina varje år. 
Det fanns en skepsis mot produkten i början då det inte fanns referensobjekt och man kunde inte se effekten direkt, men det ser annorlunda ut idag.

Japes vd och dotter till Pelle, Pia af Klinteberg berättar:
 - Pappa var en energisk och uppfinningsrik man. Han fick jobba hårt i början med att sälja in Grön-Fri men efter något år började kunderna se effekten och succén var ett faktum. Idag är det ingen tvekan på om det fungerar vilket vi också lämnar garanti på till våra kunder. Sedan starten har efterfrågan ökat för varje år och även internationellt. Jag och mina bröder Claes och Pierre som också är verksamma i företaget är väldigt stolta över vad pappa åstadkommit.

Jape är ett familjeföretag och tillverkar Grön-Fri i Hässleholm nu precis som för 25 år sedan även om det ser annorlunda ut nu med en stor produktion och lager och 17 anställda.

Årets Leverantör

Det är med en stor stolthet vi kan berätta att Jape Produkter AB har röstats fram som årets leverantör på Nordsjö Idé & Design.

Omröstningen baserar sig på en rad kriterier där butikerna betygsätter leverantörerna, såsom efterfrågan på produkter, lönsamhet, reklamationshantering, säljstöd, leveranser, kvalitet, service och utbildning.

Niklas Olsson, försäljningschef på Jape Produkter AB, ser utnämningen som en milstolpe, vårt genuina arbete har gett resultat.Vi är mycket glada över utnämningen.

- Jag är så stolt över det goda arbete som vår personal lägger ner. Vi brinner för att supporta våra kunder, säger Pia af Klinteberg som håller i blommorna från Nordsjö.

Sociala medier

Håll dig uppdaterad med nyheter, händelser och liknande från Jape.

Följ oss på sociala medier. Vi syns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Youtube. Vi kommer öka på vår närvaro på dessa medier och hoppas att ni hänger på!

Låt en Grön-Fri Entreprenör göra jobbet!

Känner du dig lite osäker på att utföra behandlingen själv? Det kan vara lite farligt att utföra behandlingar på tak.

Visste du att du kan få hjälp med din Grön-Fri behandling? Vi utbildar entreprenörer runtom i landet och har närmare 200 Grön-Fri Entreprenörer spridda från norr till söder. Hitta din Grön-Fri Entreprenör här: Min närmaste Grön-Fri Entreprenör >>

Ny vd på Jape

Från och med den 1:a november tar systern Pia af Klinteberg över rollen som VD på Jape Produkter AB.

Claes af Klinteberg som har axlat VD-rollen i över 20 år blir nu operativ chef med fokus på den dagliga driften med bland annat produktion och inköp.

- Som dotter till företagets grundare känns det otroligt hedrande att bli utsedd till Jape´s nya VD – företaget där jag har mitt hjärta. Det blir inspirerande att leda Jape i den fortsatta positiva utvecklingen, säger Pia af Klinteberg.

Pia har utbildning inom fastighetsförvaltning och har de senaste 15 åren jobbat på Riksbyggen i Malmö. Under dessa år har hon haft olika chefsroller inom ekonomi och försäljning samt haft en position i ledningsgruppen.

Jape Ventgolv blir eget bolag

Nu tar Jape Ventgolv steget och blir ett eget bolag.

Numera är Jape mest känt för Grön-Fri och andra kemikalier. Men våra golv har alltid hängt med och nu tar vi steget och gör Jape Ventgolv till ett eget bolag. 
Vi kan nu fokusera ännu mer och samla våra resurser i Jape Ventgolv och därmed möta kundernas behov ännu bättre. För övrigt förändras vi inte särskilt mycket, det är samma kontaktpersoner, samma telefonnummer, samma hemsida och minst lika bra service.

Verksamheten för Jape Ventgolv startar 2020-01-02.

Följ oss gärna på sociala medier!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan