Vill du ha hjälp? Låt en Grön-Fri Expert göra jobbet

Vill du göra en behandling med Grön-Fri men inte kan eller vill göra det själv? Eller representerar du en fastighetsägare, kommun eller kanske en bostadsrättsförening som är i behov av en Grön-Fri behandling? Då kan någon av våra Grön-Fri Experter hjälpa dig.

Runt om i Sverige finns det utbildade Grön-Fri Experter som är proffs både på påväxt och hur man på bästa sätt blir av med problemen. Med rätt kunskap väljer de den bästa metoden, så effektivt som möjligt men ändå med minsta möjliga miljöpåverkan. Med rätt utrustning och hjälpmedel blir behandlingen snabb och effektiv utan onödigt spill och arbetet sker på ett säkert sätt.

Men det är inte bara påväxt på tak som behandlas och produkten Grön-Fri som används, en Grön-Fri Expert kan hjälpa dig med alla typer av ytor utomhus. Det kan vara fasader med mögel som även behöver tvättas, markytor eller altaner med alger och lav, tak med påväxt och mossa som behöver sopas ned.

Hitta din närmaste Grön-Fri Expert nedan på kartan och kontakta dem för offert och rådgivning.

Gronfri Expert

Hitta närmaste utförare

Skriv in din ort i sökrutan så hittar du din närmaste utförare. Om du tillåter webbläsaren att läsa din position får du automatiskt se vilka utförare som finns i närheten av dig.